Priser och orderbelopp

Samtliga priser på www.vallonmassing.se anges inklusive moms dock exklusive frakt samt med eventuell fakturaavgift. Vallonmässing AB reserverar sig för eventuella pris- och/eller tryckfel. Om produkerna är felaktigt prissatta förbehåller sig Vallonmässing AB rätten att avbryta beställningen, i den utsträckning som är tillåten enligt gällande konsumenträttslagstiftning.

Mervärdesskatt

På hemsidan är moms medräknat på produkterna om 25 %. Moms räknas med vid samtliga beställningar där beställaren är konsument och bosatt i en medlemsstat i EU.

Frakt

Alla priser angivna på hemsidan är exklusive frakt. Frakten som tillkommer betalas av kunden om priset på den totala beställningen understiger 1000 SEK. Fraktkostnaden finns representerad i kassan.

Betalning

Vid beställning genom hemsidan accepterar vi betalning med följande betal- och kreditkort: VISA, Mastercard, AMEX/American Express, direktbetalning via Handelsbanken, SEB, Swedbank och Nordea samt mot Faktura. (Om du har frågor gällande din faktura ska du alltid vända dig till Klarna på 08-120 120 10 Måndag-Torsdag mellan 08.30 – 20.00 fredagar 08.30-17.00 och helger 10.00 – 17.00. Villkor för Klarna, gäller endast svenska kunder). För betalning med kort följ de instruktioner på Hemsidan som lämnas vid betalningen.

Väljer man att beställa genom kundservice sker betalningen mot postförskott eller genom förskottsbetalning direkt till vårt bankkonto. Pga säkerhetsskäl accepteras inte kort- eller fakturabetalning vid beställning via kundservice.

Säkerhet

Vi erbjuder alltid ett säkert betalningssätt. Vi har ett samarbete med Klarna som uppfyller PCI DSS-kraven. Kortuppgifter och personuppgifter som anges är krypterade, krypteringen innebär att endast personer med behörighet kan ta del av informationen.

Reservation

Om en vara är uppenbart felaktigt prissatt så förbehåller vi oss rätten att annullera beställningen.

Betalningsalternativ

På www.vallonmassing.se finns flera sätt att betala. Försäljning på vallonmassing.se sker både till privatpersoner och företagskunder.

Beställningsvaror (Handpenning)

Vid beställning av icke lagerförda varor ska beställningen göras via vår kundservice. I dessa fall ska en handpenning om minst 20% av varans ordinarie pris. Skulle du av någon anledning avbeställa varan eller frånträda avtalet erhåller vi rätten att ta ersättning ur handpenningen för de kostnader som arbetet eventuellt har krävt.