Bekräftelse

Genom att godkänna dessa köpvillkor och din beställning uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen beställning skickas automatiskt en bekräftelse via e-post med all information om beställningen. Vallonmässing AB reserverar sig från leverans i de fall då lagersaldot varit felaktigt vid tidpunkten för kundens beställning. Kan inte Vallonmässing AB leverera enligt bekräftelse kommer kund kontaktas via e-post angående detta, i den utsträckning som är tillåten enligt rätt konsumenträttslagstiftning. Dessa köp- och leveransvillkor, nedan kallade Villkoren, tillämpas på samtliga beställningar gjorda på Vallonmässings hemsida, www.vallonmassing.se och från Vallonmässings Kundservice, då leverans sker till adress belägen i en medlemsstat i EU. Skulle annat lands lag än Sveriges vara tillämpliga gäller Villkoren i de delar de inte frångår från tillämplig tvingande konsumentlagstiftningen. Vallonmässing följer tillämplig konsumenträttslig lagstiftning.

Åldersgräns På www.vallonmassing.se tillämpar vi en 18-års åldersgräns vid köp.

Priser och orderbelopp

Samtliga priser på www.vallonmassing.se anges inklusive moms dock exklusive frakt samt med eventuell fakturaavgift. Vallonmässing AB reserverar sig för eventuella pris- och/eller tryckfel. Om produkerna är felaktigt prissatta förbehåller sig Vallonmässing AB rätten att avbryta beställningen, i den utsträckning som är tillåten enligt gällande konsumenträttslagstiftning.

PRIS Mervärdesskatt På hemsidan är moms medräknat på produkterna om 25 %. Moms räknas med vid samtliga beställningar där beställaren är konsument och bosatt i en medlemsstat i EU.

Frakt

Alla priser angivna på hemsidan är exklusive frakt. Frakten som tillkommer betalas av kunden. Fraktkostnaden finns representerad i kassan.
Betalning Vid beställning genom Hemsidan accepterar vi betalning med följande betal- och kreditkort: VISA, Mastercard, AMEX/American Express, direktbetalning via Handelsbanken, SEB, Swedbank och Nordea samt mot Faktura. (Om du har frågor gällande din faktura ska du alltid vända dig till Klarna på 08-120 120 10 Måndag-Torsdag mellan 08.30 – 20.00 fredagar 08.30-17.00 och helger 10.00 – 17.00. Villkor för Klarna, gäller endast svenska kunder). Vi accepterar även betalning genom PayPal. För betalning med kort följ de instruktioner på Hemsidan som lämnas vid betalningen.
Väljer man att beställa genom kundservice sker betalningen mot postförskott eller genom förskottsbetalning direkt till vårt bankkonto. Pga säkerhetsskäl accepteras inte kort- eller fakturabetalning vid beställning genom kundservice.

Säkerhet

Vi erbjuder alltid ett säkert betalningssätt. Vi har ett samarbete med PayEx som uppfyller PCI DSS-kraven. Kortuppgifter och personuppgifter som anges är krypterade, krypteringen innebär att endast personer med behörighet kan ta del av informationen.

Reservation

Om en vara är uppenbart felaktigt prissatt så förbehåller vi oss rätten att annullera beställningen.

Betalningsalternativ

På www.vallonmassing.se finns flera sätt att betala. Försäljning på vallonmassing.se sker både till privatpersoner och företagskunder.

Specialbeställda varor

Handpenning Vid beställning av icke lagerförda varor ska beställningen göras via vår kundservice. I dessa fall ska en handpenning om minst 20 % av varans ordinarie pris. Skulle du av någon anledning avbeställa varan eller frånträda avtalet erhåller vi rätten att ta ersättning ur handpenningen för de kostnader som arbetet eventuellt har krävt.

Leverans

När en vara är specialbeställd ställer vi krav på att handpenningen ska ha inkommit innan vi genomför ordern om tillverkning. Det innebär också att leveranstiden kommer att påverkas i de fall som handpenningen inte kommer in inom en rimligt tid. Då vi inte har skyldighet att lämna ut varan innan den betalas i sin helhet kräver vi full betalning innan leveransen äger rum.

Avbeställning

Önskar du avbeställa en vara är du enligt 41 § i konsumentköplagen skyldig att ersätta de kostnader och förluster som uppstått, dock inte om möjlighet för att utnyttja ångerrätten finns. Den tidigare nämnda ersättningen hämtas i så fall ur den erlagda handpenningen.

Retur

Vid beställningar gäller tyvärr inte öppet köp eller bytesrätt. I vissa fall kan dock ångerrätt åberopas. Kontakta kundservice för mer information. I väldigt sällsynta fall kan en vara ha tagits ur produktion eller av annan anledning inte vara möjlig att leverera. I dessa fall kommer du att bli kontaktad av oss för att komma överens om en tillfredsställande lösning som lever upp till konsumentlagstiftningen.

Betala via internetbank

Direktbetalning är möjligt för dig med konto på Handelsbanken, Nordea, SEB, och Swedbank. Vid betalningen skickas du automatiskt vidare till din internetbank där du loggar in som vanligt och genomför din betalning direkt via banken.

Klarna faktura (Checkout)

Tillsammans med Klarna erbjuder vi köp med faktura. När du väljer faktura som betalsätt får du hem dina varor innan du betalar. Du kan välja att betala hela summan på en gång eller dela upp betalningen