Kvalitetsfilosofi

En produkt från oss kvalitetskontrolleras väldigt noggrant innan den lämnar verkstaden, detta för att uppnå den höga kvalitet som man kan förvänta sig av en produkt från Vallonmässing.

Tid
syn
kontroll
erfarenhet

Vi strävar ständigt efter att namnet Vallonmässing skall vara synonymt med kvalitet. Därför genomgår alla våra produkter rigorösa kvalitetskontroller.

Vi strävar ständigt efter att namnet Vallonmässing skall vara synonymt med kvalitet. Därför genomgår alla våra produkter rigorösa kvalitetskontroller.

Det ska finnas en trygghet i att produkten man äger har setts över noggrant av en skicklig hantverkare med mångårig erfarenhet och öga för detaljer.

Under hela produktionen granskas varje enskild produkt väldigt noggrant för att säkerställa de höga kvalitetskraven som vi varje gång måste nå upp till.

Kvalitetskontrollerna är viktiga för att intyga att produkterna är helt fläckfria, men också för att försäkra att produkterna kommer att hålla i generationer.

vallonmässing_konsthantverk_verktyg_mätverktyg

Sedan starten har Vallonmässing kunnat hämta nästan allt råmaterial från lokala tillverkare i Sverige, denna närkontakt med leverantörerna har också hjälpt oss att säkerställa att det material som vi jobbar med håller högsta möjliga kvalitet.

Vi har för avsikt att i största möjliga mån tillverka produkterna själva i verkstaden i Söderköping, utan mellanhänder. Vi brinner för att kunna skapa någonting från grunden, att få tillhandahålla egentillverkade kvalitetsprodukter är Vallonmässings mål. Kvaliteten måste därför alltid gå först.